Wednesday, April 18, 2012

Vahetuspere

Tsaukii! Jälle mina! Teate, ma sain jälle YFUlt kirja ning mulle on leitud juba VAHETUSPERE ja tugiisik. Niiiii õnnelik lihtsalt!

Üks osa ankeedist:

Albert – local politician
Betsy – teacher in secondary school
Jeltsje (s 1989), (elab mujal); Sijke (s 1994); Grijtsje (s 1997)
Ale (s 1992), YFU-student in 09/10

Host family hobbies:   theatre, film. shopping
Host family sport :  Volleyball, Badminton, Gymnastic
The host family has: Dog, Cat, Sheep, Cow, Rabbits, Chicken
All the animals are outside the house.

Tugiisik: Aukje

Nimed on küll võõrad ning kergelt naljakad.

Perekonna nimesid ei jaga veel, kuna siiski pole miski kindel.

Esimene asi, mida ma suutsin teha oli see, et lugesin hostpereisa ametiks politsei mitte poliitik. Loomulikult rääkisin õhinal perele juba, et hostpereisa amet on politsei, ema on õpetaja jne.. Vanematele loomulikult meeldis see politseiamet. Issi rääkis kohe rõõmsalt, et kui korralik kord mul seal on ning kui avastasin, et hoopis poliitik, siis isa jaoks oli see vist väike pettumus, sest isa jaoks on kõik poliitikud susser-vusserid.

Minu jaoks pere tundub lahe olevat! Ma alati kujutasin ette, et võiksin saada endale hostõed ja vennad. Eriti lahe on see, et mul oleks vanem vend ja õde. Olen tahtnud endale küülikuid koju ning nüüd saaksin ka küülikud! :)

Elukoht oleks arvatavasti talu, mis asub põhjas. See asukoht ei meeldigi mulle eriti, sest põhjas pidi olema väga nö. toores hääldamine, keskel siuke tavaline normaalne ning lõunas pehme. Aga ma arvan, et ma ei lase ennast asukohast häirida. Pere on siiski kõige-kõige olulisem!

Elaksin Leeuwarden-ist grammike veel paremale põhja pool.

Järgmiseks sammuks, mis ma pean tegema seoses pere ja tugiisikuga on see, et pean neile kirjutama. Mida ma küll kirjutan? Ühe kirja nad on juba saanud minult, aga see on selline kiri, mis läheb igale vahetusperele, kes on minust huvitatud. Seal ma kirjeldasin enda pere ja tegemisi. Eks ma kindlasti küsin veel selle murraku kohta. Kindlasti tahaks teada, et millised traditsioonid neil on. Ja teemad juba tulevad. Jagan teiega kindlasti ka kirja tulemusi.


3 comments:

  1. Ema ja isa nimed olid arusaadavad, aga siis kui hakkasin laste nimesid lugema - ay caramba!
    Aww, nii palju lemmik loomi! Kas sa oled talu näinud veel? Mõned talud võivad väga armsad olla. (:

    ReplyDelete
  2. Huvitav oleks teada, et mida nad minu nimest arvavad.

    Eii, ma pole ühtegi pilti näinud, kahjuks (ainult inimeste näod, mida guugeldasin). Ma usun, et neil on armas talu. Kindlasti küsin nendelt talu kohta. Üldiselt ma seda talus elamist ei karda, olen ju ise puhas maalaps.

    ReplyDelete
  3. Oh, see on küll ülihea uudis! :) Küll sa oled tubli.

    ReplyDelete